Доставка и Плащане

Всяка поръчка от сайта www.mghomes.eu автоматично се обработва и предоставя за опаковане. В случай, че желаете да уточните детайли или специални условия по Вашата поръчка, можете да го напишете  в полето " Бележка ", активен всеки работен ден, Понеделник до Петък от 09:00 до 17:00 часа. 

Реализацията на всяка доставка се извършва от куриерска фирма Еконт, като избираме най-изгодния и удобен за Вас начин на доставка. 
Плащането става посредством наложен платеж, тоест заплащате поръчката при физическото й получаване. Доставката е за сметка на клиента, и се таксува според тарифите на куриерска фирма Еконт. В деня на доставката, Еконт предоставят фискален документ във функциите им на лицензиран пощенски оператор за извършване на пощенски парични преводи по Закона за Пощенските Услуги. Като доказателство за осъщественото плащане, запазете фискалният документ, който е и заместител на касовата бележка.

Всяка наша пратка пътува към Вас с опция 'преглед' - възползвайте се от нея, и преглеждайте пратките си пред куриера или в офиса на ЕконтЛипси или несъответствия по поръчката, които не са регистрирани пред куриер или в офис на Еконт, няма да бъдат признати! Снимките и видеата към всеки продукт са с представителна цел, детайлите са описани в офертата! Продуктите, които Ви изпращаме са в търговски вид и съдържание, напълно годни за употреба! Ако имате съмнение за това при приемането на същите, моля, свържете се с нас незабавно и направете рекламация в присъствието на куриера.

Ако след като сте приели пратката и не сте обявили, рекламация и искате да върнете след това продукта има вероятност таксата по транспорта да не Ви бъде възтановена.

В случай, че решите да се възползвате от правото си за връщане на артикул в рамките на 14 дневен срок, продуктът трябва да бъде върнат в първоначалния си търговски вид - неизползван и с ненарушена опаковкаВ случаите на рекламация, настъпило гаранционно събитие, сгрешен или липсващ артикул, е необходимо задължително да ни информирате на е-mail адрес: [email protected] .

Вземете пратката  си от офис на Еконт в срок от 7 дни от пристигането й в офиса. При невъзможност за взимане на поръчката в определения срок, всеки следващ  ден се таксува престой (магазинаж) на стойност 4.80 лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма. Писмено заявете желанието си за задържане на пратката след седмия ден от пристигането й. 

При отказ на вече изпратена поръчка, клиентът се ангажира да поеме плащането по доставките на Еконт и в двете посоки. Моля, обърнете внимание, че след като завършите поръчката си, тя се координира за транспорт максимално бързо, и не може да бъде спряна. При непредвидени обстоятелства по забавяне доставката на Вашите продукти в различен от горепосочения срок, си запазваме правото да Ви информираме за съответното просрочване.

Сравнение на продукти